Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщениеКоя Дачия бре?
Дет ме поздрави а аз гледах умно ли?))))
кой беше ти ме пита с докера с зелените лепенки : )
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеДнес май се разминах с Ранобудниче пред на бул. Овча купел при банята.
Отивах с дребния към зоопарка
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеКъм 16+?
Отивах с дребния към зоопаркаДен без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеДа приятелйокой беше ти ме пита с докера с зелените лепенки : )
))))).....ми....
)))))
Ако де,са те знам.)))))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Днес около 17:00 при затвора в гр. Пазарджик пред мен излезе от бензинистанцията 155 - ца с номер 8444.Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеДнес към 17:30-18ч. 156 вагон (сивичка) СА 1011 нещо си на паркинга на Глория палас. Екстриймски и КАРБ-ски надписи, но не стоплям.. Имам едно подозрение, заради многото дискове и артистичните аксесоари.. Да не е на мама Данче?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Днес прибирайки се от язовир Копринка,колега със 156 беше спрял в прохода на Пирдоп,след това се влачихме зад някакъв камион докато дойде правата къде направихме няколко скоростни изпеварвания,след като ме изпревари мернах,че има клубна лайсна на номера "присветнах" незнам дали ме видя в огледалото. Беше някъде към три и нещо.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Днес към 14:00 на бул. България засякох много лачена бяла 75-ца. Поздравих с аварийни а после спря на светофара до мен.Избери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеДнес към 14:00 на бул. България засякох много лачена бяла 75-ца. Поздравих с аварийни а после спря на светофара до мен.
Това е бил ФакираAlfa Romeo 75 24V
Comment
Comment